LEGO® Set Price Comparison
Home/Browse/DUPLO/LEGO Set 10418

DUPLO

10418 Elsa & Bruni in the Enchanted Forest

Add to Watchlist
Image of 10418  Elsa & Bruni in the Enchanted Forest
Cheapest since...
Cheapest ever price!
Price History
View Graph
RRP
£27.99
Piece Count
31
From Age
2 years
Year Released
2024
Tags
Duplo, Disney, Disney Frozen
Links
Brickset, Rebrickable, Bricklink

Děti od 2 let se vydají na dobrodružství se stavebnicí LEGO® DUPLO® ǀ Disney (10418) Elsa a Bruni v začarovaném lese. Tato stavebnice malé stavitele dovede do začarovaného lesa, kde se setkají s postavami z filmu Ledové království 2 z dílny studia Disney: Elsou, mlokem Brunim a kouzelným vodním koněm Nokkem.

Malé děti prohloubí svou schopnost sebevyjádření při přehrávání scén z filmu nebo vymýšlení vlastních příběhů. Tato fantastická stavebnice přináší spoustu úchvatných detailů, které přímo vybízejí k vyprávění. Elsin sněžný krystal ve tmě svítí na cestu. Když se přibližuje sestavitelný zemní obr, objeví se Bruniho plamen. Postavy se ale skamarádí, když si uvědomí, že všechna stvoření pomáhají udržet přírodu v rovnováze. Minipanenka Elsy naskočí na figurku koně Nokka a ve víru podzimního listí se spolu přenesou k dalšímu dobrodružství.

Tato stavebnice řady LEGO® DUPLO® ǀ Disney podle filmu Ledové království 2 umožní rodičům a dalším blízkým prožívat důležité vývojové milníky společně s dětmi.